Een groepenkast plaatsen doen we volgens de eisen van de NEN 1010 en 3140.

Van A tot Z ontzorgd. We zorgen voor de aanschaf en de installatie van de groepenkast. En nemen dat in één keer voor u uit handen.

Bij ons bent u beschermd tegen kortsluiting veroorzaakt door waterschade of blikseminslag.

Indien een niet-erkende elektricien aan uw meterkast werkt, loopt u het risico dat uw verzekering niet uitkeert in geval van brand als gevolg van kortsluiting in de meterkast. Een erkende elektricien vermindert ook het risico op kortsluiting tot een minimum. Dat geeft een geruststellend gevoel.

Wat zit er allemaal inbegrepen?

Wanneer wij een groepenkast vervangen, doen we het direct goed. We maken uitsluitend gebruik van de veiligste en meest betrouwbare materialen.

U ontvangt dan ook:
– Een garantie van acht jaar op de groepenkast
– Een meetrapport om inzicht te krijgen in de prestaties van de groepenkast
– Een overzicht van de gehele elektrische installatie van uw woning

Wanneer moet een groepenkast vervangen worden?

Veel oudere woningen hebben een groepenkast die aan vervanging toe is. Schakelaars raken versleten en aardlekschakelaars verouderen, waardoor ze falen wanneer dat het meest nodig is. Dit kan levensgevaarlijke situaties veroorzaken. Onze groepenkasten gaan doorgaans tussen de 20 en 25 jaar mee.

De normen en eisen voor uw veiligheid worden jaarlijks aangescherpt. Dit komt door de toename van het aantal elektronische apparaten dat op het net wordt aangesloten en tegelijkertijd gebruikt wordt. Denk aan keukenapparatuur, wasmachines, tuinverlichting, misschien zelfs een elektrische auto die u voor de deur wilt opladen.

Zet vandaag de stap naar elektrisch laden

Kies voor innovatie en een toekomstgerichte partner voor uw laadoplossing

BEL 06 2333 8885

Erkend Elektricien

Als erkend elektricien zijn we gecertificeerd door verschillende brancheverenigingen en hebben we het recht verworven om stroomaansluitingen te verzegelen. Ons personeel schoolt jaarlijks bij en zo blijven we op de hoogte van veranderende normen en nieuwe technieken. Zodat we u professioneel kunnen blijven bedienen.

Acht jaar garantie

Wij geloven heilig in ons product en onze kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we u met gemak acht jaar garantie geven als u door ons een nieuwe laadpaal of groepenkast laat plaatsen.

Enkele sterke merken waarmee we werken

Chat via whatsapp
Chat via whatsapp