Een laadpaal thuis. Altijd beschikbaar om te laden.

Bent u in het bezit van een elektrische auto en is er ruimte om deze op eigen terrein te parkeren? Kies dan voor een elektrische laadpaal thuis. U heeft dan altijd een beschikbaar oplaadpunt en rijdt voortaan altijd met een volle accu weg. Wij helpen u graag verder.

Wat kost een laadpaal thuis?

De keuze voor een laadstation voor uw elektrische auto lijkt duur, maar op de lange termijn betaalt dit zich terug. De laadpaal aanschaffen en laten installeren brengt eenmalige kosten met zich mee. Daarnaast heeft u de periodieke kosten van het abonnement dat bij de laadpaal hoort. Wanneer de installatie achter de rug is, begint u meteen met terugverdienen. Thuisladen is namelijk stukken voordeliger dan openbaar laden. Thuisladen kost in Nederland ongeveer tussen de 22 en 36 cent per kWh, terwijl openbaar laden al gauw tussen de 29 en 60 cent per kWh kost!

Subsidie laadpaal thuis

Er zijn helaas geen landelijke regelingen voor de subsidie van een laadpaal of laadstation thuis. Dit wordt geregeld per gemeente. Hierdoor heeft iedere gemeente zijn eigen regeling. Zo geldt in sommige gemeenten dat u geen subsidie voor een laadpaal thuis krijgt, maar u kunt bij deze gemeenten vaak wel een aanvraag indienen voor een laadpaal op een openbare plek. Deze zou dan in de buurt van uw woning geplaatst kunnen worden.

Benieuwd of u recht heeft op subsidie binnen uw gemeente? Informeer bij uw gemeente naar de mogelijkheden.

Volle accu

U hoeft nooit meer met een slechts halfvolle accu weg te rijden en de actieradius is daarom een stuk groter.

Geen wachtrijen

U hoeft niet langer in de rij te staan voor een openbare laadpaal.

Zonnepanelen

Indien u thuis al zonnepanelen heeft, rijdt u klimaatneutraal en bespaart u nóg meer (gratis stroom).

Voordelig

Thuisladen (of op uw werk) is een stuk voordeliger dan openbaar laden.

Zet vandaag de stap naar elektrisch laden

Kies voor innovatie en een toekomstgerichte partner voor uw laadoplossing

BEL 06 2333 8885

Chat via whatsapp
Chat via whatsapp