van installatie naar veilig opladen

Onze gecertificeerde installateur komt de laadpaal veilig installeren. Thuis of op kantoor. We werken overal. Zo kunt u uw auto efficiënt en veilig opladen. Daar doen we het voor.

Uw laadpaal wordt altijd aangesloten op de meterkast. Hiervoor wordt er een nieuwe stroomgroep gemaakt en een aardlekautomaat geplaatst.

Het stroomnet moet beschermd worden tegen overbelasting. Nadat de installateur de meterkast heeft geprepareerd zal hij een muurdoorboring maken, zodat er kabels van de meterkast naar buiten getrokken kunnen worden. De installateur zal deze kabels buiten het huis weer ingraven.

Als de meterkast is voorbereid kunnen we de laadpaal installeren. Onze installateur plaatst de laadpaal op de plek die u gekozen heeft en sluit deze aan. Ook zal de installateur de laadpaal verbinden met jouw netwerk, als dit van toepassing is. Wanneer de laadpaal is geplaatst en verbonden is, zal de installateur samen met u de werking van de laadpaal controleren. Hij geeft ook uitleg en advies over het gebruik van de laadpaal. Zo kunt u veilig gebruik maken van de nieuwe laadpaal!

Zet vandaag de stap naar elektrisch laden

Kies voor innovatie en een toekomstgerichte partner voor uw laadoplossing

BEL 06 2333 8885

Voor zakelijk en particulier

U doet er goed aan om een echte vakman in te schakelen. Onze opdrachtgevers komen uit alle sectoren: van particulier tot aannemer. Wij zijn er voor bedrijven, verenigingen, banken, zwembaden, attractieparken, campings, jachthavens, woonboten, stichtingen, hoveniers, scholen, enz. We zijn er uiteraard ook voor u.

Hoogwaardige projectrealisatie

De dynamische installatietechniek kent geen geheimen voor ons. Werk aan een elektrische installatie dient om veiligheidsredenen altijd door een gecertificeerde specialist te worden uitgevoerd. Onze mensen staan voor u klaar.

Als u vragen heeft over het aanschaffen van een laadpaal of een offerte aan wil vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u persoonlijk advies dat is afgestemd op uw situatie en wensen. Bel 06 2333 8885.

Chat via whatsapp
Chat via whatsapp