Een investering die zichzelf terugbetaalt.

Van A tot Z ontzorgd. We zorgen voor de installatie en de levering van de laadpaal. En nemen dat in één keer voor u uit handen.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren

– Een 1-fase of 3-fasen aansluiting
– De afstand tussen de meterkast en laadpaal
– De verbinding van de laadpaal met een netwerk
– De installatie van een laadpaal kost tussen de € 350,- á € 750,-
– Aanschaf van de laadpaal zelf komt er nog bij
– Die prijs is dan weer afhankelijk van de features van de auto

Het laten installeren van een laadpaal is een investering voor de lange termijn. De prijs van de laadpaal en de kosten van de installatie komen neer op ongeveer € 1950,-. In tegenstelling tot andere investeringen weet u bij deze investering echter zeker dat u dit bedrag zult terugverdienen. Nog even los van het comfort dat een laadpaal voor de deur met zich meebrengt. Door de kosten voor brandstof of opladen bij een openbaar laadpunt te besparen, bent u niet alleen goed bezig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Zet vandaag de stap naar elektrisch laden

Kies voor innovatie en een toekomstgerichte partner voor uw laadoplossing

BEL 06 2333 8885

Erkend Elektricien

Als erkend elektricien zijn we gecertificeerd door verschillende brancheverenigingen en hebben we het recht verworven om stroomaansluitingen te verzegelen. Ons personeel schoolt jaarlijks bij en zo blijven we op de hoogte van veranderende normen en nieuwe technieken. Zodat we u professioneel kunnen blijven bedienen.

Acht jaar garantie

Wij geloven heilig in ons product en onze kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we u met gemak acht jaar garantie geven als u door ons een nieuwe laadpaal of groepenkast laat plaatsen.

Enkele sterke merken waarmee we werken

Chat via whatsapp
Chat via whatsapp