Laadpalen voor bedrijven

Als eigenaar van een pand of bedrijf kunt u uw bezoekers van dienst zijn door op locatie oplaadpunten aan te bieden. Interesse in een laadoplossing voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op.

Heeft u een bedrijf of commercieel gebouw met 10 of meer parkeerplaatsen?

Dan is het vanaf 2020 verplicht om op minimaal 10% van deze plaatsen een laadpunt te hebben staan. Het betreft nu nog een regel voor nieuwe en grondig gerenoveerde gebouwen, maar deze gaat vanaf 2025 ook gelden voor bestaande panden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Als u als ondernemer investeert in milieuvriendelijke oplossingen, komt u in aanmerking voor subsidieregelingen.

U kunt tot 75% van de investeringskosten afschrijven en u komt ook in aanmerking voor een investeringsaftrek. Klimaatneutrale oplossingen zoals elektrisch rijden worden door de overheid gestimuleerd. Een laadpaal installeren is daardoor ook voor u mogelijk interessant.

Midden- en kleinbedrijf

Ook voor de kleinere ondernemers met een eigen parkeerplaats is een laadstation interessant en bereikbaar. We helpen u graag met deskundig advies over de mogelijkheden. Zo kunnen wij u vertellen welke laadpaal geschikt is en voor welke subsidies u mogelijk in aanmerking komt.

Kantoorgebouwen

Meer en meer mensen rijden (zakelijk) elektrisch. Dat kunnen uw medewerkers zijn of klanten en bezoekers. Een laadstation op kantoor is voor hen de ideale oplossing. Bovendien laat u zien dat duurzaamheid belangrijk is voor uw bedrijf.

Residentiële gebouwen

Bent u eigenaar van een residentieel gebouw met een eigen parkeerplaats, zoals bijvoorbeeld een appartementencomplex? Zorg dan dat u bent voorbereid op de nieuwe regelgeving. En de toekomst van elektrisch rijden. Als u beschikt over meer dan 10 parkeerplaatsen, dan wordt een laadpaal op den duur zelfs verplicht.

Fleet management

Heeft u een bedrijfsvloot onder uw hoede? Vanwege de toename van elektrische auto’s binnen het lease-segment zult u het aantal laadpalen in de nabije toekomst mogelijk moeten verhogen. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u van A tot Z te bedienen. Van advies tot installatie. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Zet vandaag de stap naar elektrisch laden

Kies voor innovatie en een toekomstgerichte partner voor uw laadoplossing

BEL 06 2333 8885

Chat via whatsapp
Chat via whatsapp